Varukorgen innehåller 0 produkter
Logga in

Kursinfo

För att kort beskriva hur noseworken är uppbyggd, så kan man säga att det finns tre olika doftämnen (hydrolater) man lär hunden att söka efter. Dessa är eukalyptus, lagerblad och lavendel. Man söker dessa hydrolater i fyra olika moment och dessa är behållarsök, inomhussök, utomhussök och fordonssök.

 

I den första delkursen som är på fem tillfällen fokuserar vi på behållarsök och inomhussök. Vi lär hunden doftämnet. Föraren får träna på att underlätta för hunden i sökarbetet och ge den förutsättningar att lyckas. Inlärningen sker utifrån varje individs förutsättningar och nivå. ALLA individer är olika och därför är det viktigt att alla erbjuds hjälp och handledning på sin egen nivå.

 

Jag arbetar aldrig med flera än fyra ekipage åt gången. Det finns hundar som mår dåligt och inte är redo för att träna i grupp. Det kan vara hundar som är väldigt osäkra, eller utåtagerande. För er finns även möjlighet till privatlektioner, där vi sakta men säkert, närmar oss störning. Jag kan också erbjuda er, som har flera hundar eller kennel ett upplägg som passar er.

 

Så varför inte låta din hund prova på det den är bäst på, att nosa?

 


Det finns inga produkter i denna kategori.

^ Upp ^
Info banner